Waar nucleaire wetenschappen en maatschappij samenkomen

Druk je stempel
op de wereld

Bij SCK•CEN werken pioniers. Pioniers die nieuwe kennis en innovatieve toepassingen ontwikkelen. Pioniers die kernwetenschap inzetten om onze maatschappij te verbeteren.

Elke dag gaan we voor onze doelen en vergroten we onze expertise – gedreven door een onvermoeibare ambitie.

Hier werken en leven we in een wereld van unieke kerntechnologie, open discussies en boeiende ontdekkingen. Nooit alleen, wel met gedreven en leergierige collega’s.

  • Jouw kans om de samenleving te verbeteren

    Van ruimtevaartbiologie tot nucleaire geneeskunde – bij SCK•CEN draag je bij tot de bescherming en vooruitgang van de mensheid.

  • Jouw kans om grenzeloos door te groeien

    SCK•CEN geeft je de kans om mee te werken aan ambitieuze projecten om je expertise te ontwikkelen. Het gaat zelden snel en eenvoudig, maar het is altijd de moeite waard.

  • Jouw kans om deel te worden van het geheel

    Sluit je aan bij een internationale gemeenschap die steeds over de nieuwste technologie beschikt. Een gemeenschap die samenwerking boven competitie verkiest en feiten boven meningen.

Word een
pionier

Projects

Afbeelding van het MYRRHA project Afbeelding van het NURA project Afbeelding van het RECUMO project Afbeelding van andere projecten

Projecten

MYRRHA

Het allereerste prototype van een kernreactor die aangedreven wordt door een deeltjesversneller. Een bondgenoot in het beheer van kernafval en de productie van innovatieve medische radio-isotopen.

Ontdek meer

Projecten

NURA

Ons nucleair onderzoekscentrum ondersteunt wetenschappers en ingenieurs die medische radiotopen ontwikkelen om de diagnose en behandeling van kanker te verbeteren.

Ontdek meer

Projecten

RECUMO

Een innovatieve methode om hoogradioactieve restanten te zuiveren, die na de productie van medische radio-isotopen overblijven. RECUMO biedt dus een structurele oplossing voor het beheer van die restanten en garandeert op deze manier de productie van deze radiotopen.

Ontdek meer

Projecten

Andere projecten

Meer dan 100 andere kernwetenschappelijke projecten vinden plaats bij SCK•CEN in Mol. Krijg een beperkt overzicht van de onbeperkte applicaties die je hier kan ontwikkelen – van radio-ecologie tot kernfusie.

Ontdek meer

Nieuws

Koning Filip I bezoekt MYRRHA

Zijne Majesteit was onder de indruk van MINERVA – de eerste fase van MYRRHA.

meer

"Escape room SCK•CEN groot succes op Sound of Science"

XP: 2j So Adjunct Information Security Officer

- Assisteer bij de uitwerking van het IS beleid en het risicobeheer
- “State of the art” technologie
- Risk management, netwerktechnologieën en ICT-infrastructuur van grote bedrijven
- Masterdiploma (economisch gericht) met ruime ICT-ervaring

"Je kan hier zelf toepassingen bouwen. En uitvinden"

Christophe, PhD student

Afbeelding van Linkedin

Volg ons op LinkedIn

meer